Kaymaz İlkokulu
Kaymaz Beldesi/Sivrihisar ESKİŞEHİR

VİZYON

Milletimizin değerlerine sahip çıkan ve dünya kültür mirasına katkıda bulunan,minik adım fakat büyük fikirlerle geleceğe yürüyen özgün ve üreten bireyler yetiştiren ve kabul gören örnek okul olmak.

MİSYON

Biz,evrensel ve kültürel değerlerine sahip çıkan kendilerine, ailelerine ve topluma yararlı, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan ve onların çağın gelişen gereksinimlerine cevap verebilmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuzdan birçok subay,albay,hakim,doktor,öğretmen,polis mezun olmuş olup İl vali muavini Şükrü TUNCEL,Emniyet Müdürü Ömer GEYİK bunlardan birkaçıdır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL

TAM GÜN-NORMAL

09:00 İLE 14:30

KALORİFER-KATI YAKIT

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

SİVRİHİSAR İLÇE MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA,ESKİŞEHİR İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTA OLUP BELDEMİZ ESKİŞEHİR-ANKARA KARA YOLU ÜZERİNDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

BELDEMİZ ESKİŞEHİR-ANKARA KARA YOLU ÜZERİNDEDİR.BELDEMİZ NÜFUSU YAKLAŞIK OLARAK 1500-2000 CİVARINDADIR.